Dame snakker i telefonen

Plassen vår – Plassen for drømmejobben

Holmestrand kommune opplever i dag en spennende utvikling i næringslivet, og svært mange ulike bransjer og aktører er representert. Med en svært sentral lokalisering er det store muligheter for at du finner drømmejobben.

Denne plassen har svært mange bransjer representert men har stor styrke innen industri, helse og logistikk. Blant industrien finner du store aktører som Speira AS, Monark AS, NOAH AS og Bergene Holm AS. Alle solide, innovative og fremtidsrettede selskaper. Hanekleiva i Sande er på sin side blitt et stort logistikksenter. Her finner du ASKO Oslofjord AS, B. H. Ramberg AS, Postnord og flere andre store aktører innen logistikk. Hanekleiva er blitt et stort nav på østlandet for innovativ logistikk.

Innen helse står Holmestrand kommune for majoriteten av stillingene og er en stor sysselsetter. Men man har kort avstand til både Tønsberg sykehus i syd og Drammen sykehus i nord med et stort utvalg og muligheter for arbeid.

Les mer: ASKO valgte Sande i Holmestrand

I dag er hele 25 ulike bransjer representert i Holmestrand Næringsforening og foreningen har totalt 250 medlemmer. De har medlemmer fra hele kommunen og stort sett alle bransjer i kommunen. Fellesskapsfølelsen er sterk i regionen, og alle aktører er samlet om å legge forholdene vel til rette for et innovativt og fremtidsrettet nærings- og arbeidsliv. Her er det plass til alle – enten du driver i stor eller mindre skala.

Les mer om ulike næringslivsaktører som trives i Holmestrands-regionen:

Gjør suksess med cafe og selskapslokaler i Eidsfoss

Plass til flere folk, butikker og bransjer

Gode pendlemuligheter

Vi har togstasjoner både i Holmestrand og Sande, så pendlemulighetene sørover og i retning Drammen/Oslo er gode. Når utbyggingen av jernbanen er ferdig i og rundt Drammen reiser man til Oslo med tog på ca 45 minutter.

Hele fire av- og påkjøringer til E-18 gjør også at det å pendle med bil er effektivt og enkelt.

Les også: Pendle fra Holmestrand-regionen til Oslo?

Et godt sted å arbeide og bo

Hof, Sande og Holmestrand har det meste. Vi kan by på hyggelige tettsteder og sentrum i utvikling. Her finner du både industriområder, landbruk og ikke minst svært attraktive kyst- og friluftsområder. Man kan velge å være urban å bo i sentrum av kommunen, men det finnes vakre boligområder som ligger landlig også.

Les også: Plassen vår – Med øye for kyst og skog sentralt på Østlandet (xn--plassenvr-d3a.no)

Nye arbeidsplasser

Med en god vekst i næringslivet så betyr det flere arbeidsplasser, og nå er det også mange bedrifter som trenger flere dyktige kollegaer. Kanskje din neste arbeidsplass er i Holmestrand kommune?

Disse Holmestrandsbedriftene har i dag ledige jobber.

Og finner du ikke en stilling som frister der, ta en titt på Holmestrand næringsforening sine medlemmer, kanskje det er noen du bør kontakte?

Full oversikt over medlemmer i Holmestrand Næringsforening.

Velkommen til Holmestrand-regionen – her ligger alt til rette for at livet kan falle på plass.