Historier

Elleve av de om lag 80 NOAH-ansatte i Holmestrand jobber fulltid med å utvikle fremtidens gjenvinningsløsninger.
I Bakgata i Eidsfoss ligger den sjarmerende livsstilsbutikken Crocus Studio Shop, og hit kommer besøkende fra fjern og nær. Innehaver Aina Næss åpnet for to år siden og er overveldet over responsen. – Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle gå så fantastisk bra som det har gjort, sier hun.
Styreleder i Holmestrand og Omegn Turistforening (HOT), Birgit Sandin Vildalen, har en lang liste med turtips og favorittplasser i Holmestrand-regionen. – Kysten og mulighetene for et allsidig friluftsliv er noe av det jeg setter mest pris på, sier hun.
Rune Bergquist har drevet sportsbutikk i Holmestrand sentrum i 17 år og har mange trofaste kunder. Nå ser han en spennende utvikling i Holmestrand-regionen. – Stadig flere starter næringsvirksomhet her, og det er ekstra morsomt å drive butikk i et område med stor vekst, sier han.
Når du bor i Holmestrand, Sande eller Hof, men jobber i Oslo, Drammen eller Tønsberg – er mulighetene for pendling svært gode.
Sandesokningene har mange grunner til å være stolte av alt bygda har å by på. Her finner du et kompakt sentrum med butikker, spisesteder, boliger og togstasjon, et levende landbruk, en vakker kystlinje og fantastiske turmuligheter sommer som vinter i flotte skogsområder.