Hof, Sande og Holmestrand har julegavene og julestemningen du drømmer om!

#Plassenvår er et initiativ fra næringsforening, kommune og flere samarbeidspartnere for å synliggjøre nye Holmestrand kommune og alle kvalitetene som finnes i området vårt; fra den nytenkende arbeidsplassen til den fantastiske utsiktsplassen. I denne artikkelen vil du kunne lese mer om hvordan du både finner julestemningen og får handlet alt til jul. 

Lokal julestemning

Den største gleden med julen er å få være sammen med sine nærmeste og dele tradisjoner og gode opplevelser. Men julen er også en tid med mange forventninger, mye spenning og til tider mye stress. Her i vår kommune ønsker vi at julen skal være forbundet med positive forventninger og en koselig førjulstid. 

Besøker du torget i Sande med alle deres butikker, julelys og juletrær eller om du går bryggelangs i Holmestrand, i de julepyntede butikkene i Langgaten eller nyter god mat og drikke på en av våre kafeer eller spisesteder, så vil vi at du skal finne julestemningen. Skulle det friste med et lokalt juletre fra Lian gård eller drømme deg bort i lokalprodusert sjokolade, ja da tar du turen til Hof. 

Vi er heldige som har tre fine julepyntede sentrum, med mange butikker og godt utvalg. Vi har også mange andre butikker i områdene rundt, hvor du kan finne alt fra møbler og lamper til julepynt, gardiner og maling om du skulle rekke et siste strøk i gangen før julen setter inn.  

Bredt utvalg

Uansett hvilken del av vår kommune du besøker, så byr vi på julepyntede butikker, god service og et rikt utvalg.

I våre butikker finnes alt hva barna, mor eller far, besteforeldre og svigerforeldre kan ønske seg. Du finner nyheter fra alle type bransjer som interiør, sport og fritid, mat, mote, leker til de minste og gaver til de som har «alt». Her kan du finne noe som frister om du skal pynte deg til juleselskap, ut i naturen eller om du er på gavejakt. Vi har noe for enhver anledning! 

Vi ønsker deg og dine velkommen til en hyggelig julehandel, gode opplevelser og en fin julestemning! 

 

Bransjeoversikt

Vi har en liten bransjeoversikt hvor du kan finner ulike tilbydere og butikker i vår kommune:

Bransjeoversikt – Plassen vår (xn--plassenvr-d3a.no)