Sande, Hof og Holmestrand – et godt sted å bo

Leter du etter det gode liv og en ny plass å bo? Sande, Hof og Holmestrand har mye å by på for både store og små.

Holmestrand er en fantastisk kommune å bo og leve i – det vet vi som allerede bor her veldig godt! Men vi ønsker oss flere naboer, kollegaer, venner og lekekamerater som vi kan dele den flotte plassen vår med.

Mer plass for pengene

Vi kan friste med flotte boforhold for deg som er i etableringsfasen og jakter hus med hage, og vise frem nye og lettstelte leiligheter til deg som drømmer om det. Både i Hof, Sande og Holmestrand kan du bosette deg i hyggelige nabolag med masse boltreplass eller flytte inn i en sentrumsnær leilighet med kort vei til det meste. Hos oss får du mye bolig for pengene, både ute og inne!

Les også: Frihetsfølelse og god plass i Holmestrand

Se hvilke boliger som er til salgs i Holmestrand-regionen.

Et rikt skole- og fritidstilbud

Et godt oppvekstmiljø betyr mye. Derfor er vi glade for å kunne tilby barnehageplasser for de minste, og et rikt skoletilbud med et godt utvalg av barne-, ungdom- og videregående skoler. I tillegg er Montessori-skolen veletablert i Holmestrand. Hos oss er det plass til alle! Mangfold er viktig for oss. Møteplassene for sport og fritidsaktiviteter er mange og varierte, og vi har et spennende kulturliv som vi er svært stolte av. Her er det ingen grunn til å kjede seg på fritiden – enten du er ung og gammel.

Se en full oversikt over skolene i Holmestrand.

Her finner du oversikt over barnehagene i kommunen.

Full oversikt over fritidsaktiviteter.

Muligheter for en aktiv fritid i vakker natur

Uansett hvor du velger å bosette deg, er det kort vei til naturen og utsiktsplasser som kan ta pusten fra deg. Kommunen vår har en fantastisk beliggenhet ved kysten og i tillegg tilgang til vakker natur i innlandet. Turmuligheten er mange og varierte, sommer som vinter. Visste du at Vestskauen i Sande er et av de mest snøsikre områdene på Østlandet? Her kan du gå på ski fra november til mai, og dra på båttur på fjorden etter skituren.

Les også: Her trives friluftselskeren

Sjekk ut Holmestrand og Omegn Turistforening sine sider for turtips!

Finn eller skap arbeidsplassen din

Alle deler av kommunen opplever i dag en spennende utvikling i næringslivet, og svært mange ulike bransjer er nå representert. Stadig flere bedrifter ser fordelene ved at vi har god plass til arealkrevende næringer, og den sentrale plasseringen Holmestrand-regionen har både mot Vestfold, Viken og Osloregionen. Vi har togstasjoner både i Holmestrand og Sande, så pendlemulighetene sørover og i retning Drammen/Oslo er gode. Flere arbeidsgivere betyr flere arbeidsplasser, og nå er det også mange bedrifter som trenger flere dyktige kollegaer. Kanskje din neste arbeidsplass er i Holmestrand kommune?

Les også: Vi har plass til flere folk, butikker og bransjer

Gjør suksess med cafe og selskapslokaler i Eidsfoss

Disse Holmestrandsbedriftene har i dag ledige jobber.

Full oversikt over medlemmer i Holmestrand Næringsforening.

Velkommen til Sande, Hof og Holmestrand – her ligger alt til rette for at livet kan falle på plass.

Fiskebåt i havna i Holmestrand. Foto
Foto: Jarlsberg Avis