Vi brenner for lokalmiljøet!

Sparebank 1 Sørøst-Norge er stolt samarbeidspartner til Plassen vår. Vi har tatt en prat med de om deres arbeid på vår favorittplass!

SpareBank 1 Sørøst-Norge er en lokal bank for både privat- og bedriftskunder. De er opptatt av å bidra til verdiskaping i Hof, Sande og Holmestrand, og støtter næringslivet og lokalsamfunnet de er en del av.

#Plassenvår er et initiativ fra næringsforening, kommune og flere samarbeidspartnere for å synliggjøre nye Holmestrand kommune og alle kvalitetene som finnes i området vårt; fra den nytenkende arbeidsplassen til den fantastiske utsiktsplassen. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med våre samarbeidspartnere og mangfoldet av bedrifter som finnes i denne kommunen.

Fem setninger om bedriften/dere?

SpareBank 1 Sørøst-Norge er et regionalt finanskonsern med kontorer i Vestfold, Telemark og tidligere Buskerud fylke. Som medlem i SpareBank 1-alliansen, er vi Norges nest største finansaktør. Vi tilbyr banktjenester, regnskapstjenester, eiendomsmegling, kapitalforvaltning og finansiering.

Hvem er dere for folk i Holmestrand kommune?

Vi er en sparebank som brenner for lokalmiljøet og nærheten til våre kunder. Vi ønsker å bidra til verdiskaping i Holmestrand, og støtter næringslivet og lokalsamfunnet vi er en del av. Sammen skal vi gjøre nærmiljøet vårt til et enda bedre sted å bo.

Og hvorfor skal folk komme til dere?

Vi er den lokale sparebanken for både privatkunder og bedriftskunder. Som kunde hos oss møter du engasjerte rådgivere som er opptatt av deg og din økonomi. Vi gir deg økonomiske tips og råd tilpasset din livssituasjon, og du kan snakke med oss om alt fra finansiering, forsikringer og sparing, til pensjon. Vi har bankkontor 21 ulike steder i området vårt og vi kjenner lokalmiljøet vårt godt. Det gir ekstra trygghet for kundene våre. Men minst like viktig er de digitale flatene og kanalene. Ved å være både fysiske og digitale, kan vi være der kunde våre er.

Hva gjør dere til en attraktiv arbeidsplass i Holmestrand kommune og hvorfor ønsker folk å jobbe hos dere?

SpareBank 1 Sørøst-Norge er et regionalt finansselskap med mange spennende jobb- og karrieremuligheter. Vi har store ambisjoner, og det gjør at vi stadig er på jakt etter nye ansatte som kan hjelpe oss med å nå våre mål. Som en del av vårt DNA, tror vi på samspill mellom mennesker – det er våre ansatte som skaper vekst og utvikling. Sammen med våre ansatte, eiere og lokalmiljøet skaper og deler vi verdier – og gir mennesker og bedrifter muligheter for vekst, utvikling, trygghet og drømmer. Som ansatt hos oss tar man del i dette viktige samfunnsoppdraget – og det er vi stolte av. Vi jobber hele tiden med å utvikle våre medarbeidere, både for å sikre at den enkelte kan vokse og at konsernet til enhver tid har oppdatert kunnskap og kompetanse. Derfor er også våre verdier: til stede, kraft og bevegelse.

Ny teknologi – bestevenn eller en utfordrer?

Det kommer stadig ny teknologi og nye løsninger innen bankverdenen. Disse blir utviklet for å gjøre det lettere for våre kunder å ha oversikt over egen økonomi. Det synes vi er fantastisk. I en hektisk hverdag trenger vi at ting er enkelt – også når det gjelder betaling av regninger, å skaffe seg reiseforsikring, komme i gang med sparing eller bare sikre at man har full kontroll over penger inn og ut.

Og hva ønsker dere for Holmestrand kommune de neste årene?

Vi ønsker og vil være med på å bidra til at Holmestrand fortsatt vil være en kommune som gir verdi for de som bor her i dag, i tillegg til å bidra til at Holmestrand fortsatt vil være et attraktivt sted å bo, jobbe og leve for potensielle tilflyttere. Sammen gjør vi Holmestrand enda bedre.

Til slutt kort fakta om bedriften i stikkordsform:

  • Lokal sparebank for både privatkunder og bedriftskunder.
  • Vi har alt samlet på ett sted: bank, eiendomsmegling og regnskapshus.
  • Kontorer: 21 kontorer: Bamble, Porsgrunn, Skien, Ulefoss, Lunde, Bø, Notodden, Larvik, Sandefjord, Nøtterøy, Tønsberg, Horten, Holmestrand, Drammen (2 kontorer), Lier, Nedre Eiker, Kongsberg, Hokksund, Vikersund og Åmot.
  • Antall ansatte: 660 årsverk.

Fakta

Navn på bedrift: SpareBank 1 Sørøst-Norge

Sosiale medier (FB): https://www.facebook.com/SpareBank1Sorost

Sosiale medier (Instagram): sparebank1sorost

Nettside/andre linker til bruk i artikkelen: www.sparebank1.no/bv